Βιτάλ Ιωσήφ

Δρ Ιωσήφ Β. Βιτάλ, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος-Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου,Ιατρείο:  Μητροπόλεως 71, 54622 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 277698, Κιν.: 6974 505052E-mail: joevital@gmail.com, www.

Επιστημονικός συνεργάτης της Α΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Λήψη του πτυχίου Ιατρικής στο Comenius University της Σλοβακίας το 2001. Το 2005, μετά το αγροτικό και τη στρατιωτική θητεία, διετέλεσε για ένα έτος ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Γ.Ν. Κατερίνης και στη συνέχεια για 1,5 έτος ειδικευόμενος ΩΡΛ στο Γ.Ν. Βέροιας.

Παράλληλα, έγινε εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απόκτηση τίτλου διδακτορικού διπλώματος το 2010.[Διδακτορική διατριβή: Παρακολούθηση της επίδρασης της ωτοτοξικότητας των αμινογλυκοσιδών στις ωτοακουστικές εκπομπές των νεογνών, που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας]
Από το 2008 εκπαιδεύτηκε για 5 έτη στη ΩΡΛ Πανεπιστημιακή Κλινική του Tel Aviv, “Tel aviv Medical Center, Sourasky”.

Εκεί εκπαιδεύτηκε σε ένα μεγάλο εύρος χειρουργικής, όπως η ογκολογία Κεφαλής και Τραχήλου ενηλίκων και παίδων και η ενδοσκοπική χειρουργική Ρινός και Παραρρινίων κόλπων.
Απόκτηση τίτλου ειδικότητας ΩΡΛ το 2010.
Eπίσης, έκανε μετεκπαίδευση ενός έτους στη χειρουργική ενδοκρινών αδένων Κεφαλής και Τραχήλου (χειρουργική θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών και υπόφυσης) στη Πανεπιστημιακή Κλινική του Tel Aviv.

Έχει 10 παρουσιάσεις σε διεθνή και εθνικά συνέδρια, 25 δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά, καθώς και 40 συμμετοχές σε 40 διεθνή και εθνικά συνέδρια. Είναι μέλος της ΩΡΛ Εταιρίας Βορείου Ελλάδος καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου του Ισραήλ, της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Αντιμετώπιση της χρονίας ρινοκολπίτιδας και των ρινικών πολυπόδων με δουπιλουμάμπη (Dupilumab)©

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας.


Flag Counter

///